НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
12.09.2024 1817

У Києві біля келії жорстоко побили митрополита Климента: подробиці

Інцидент стався близько 23:00 біля Михайлівського монастиря, де митрополит має свою келію.

a89dba64c2cf384d7f94502cb1b97f00_12.09.24

Пізно ввечері 10 вересня митрополит Кримський та Сімферопольський Климент, який також є військовослужбовцем Збройних сил України, став жертвою нападу в Києві. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко

Згідно з інформацією, яку надав сам Климент, троє невідомих осіб зупинили його і почали бити. Нападники використали формулювання "Владико, благословіть!", що на думку митрополита свідчить про спланованість нападу.

Місце нападу не було обладнане камерами спостереження.

Що сказали у поліції

"Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, в одному з телеграм-каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Рада ухвалила багатостраждальний законопроєкт про УПЦ МП.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві біля келії жорстоко побили митрополита Климента: подробиці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
12.09.2024 1817
Еще материалы раздела «Столиця»