НОВИНИ ДНЯ: Урагани, заручники та компромат. Як "жовтневі сюрпризи" визначають долю виборів у США  Де похований Колумб і ким він був за національністю: сенсаційне відкриття учених  У вівторок прогнозують дощі, вдень до 12° тепла  Експерт сказав, що потрібно змінити, щоб люди не боялись ТЦК  Дощі та заморозки: синоптикиня попередила українців про погіршення погоди  Вдарять перші морози — в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на 14 жовтня  Де будуть перші заморозки в неділю: прогноз погоди на 13 жовтнявсі новини дня
Політика
Світ
12.09.2024 24912

У Росії зробили нову заяву про переговори з Україною

Шойгу звинувачує Київ у тому, що діалог неможливий.

f8bb73e971ce7ebe0eea2d092a23de60_12.09.24

В Росії цинічно заявили, мовляв, зараз переговори з Києвом неможливі. Нібито причина цього - українська операція у Курській області. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив ексочільник Міноборони та чинний секретар Радбезу РФ Сергій Шойгу.

З його слів, нібито "на столі" зараз багато різних пропозицій щодо України. В їхній основі - Стамбульський проєкт 2022-го. Втім, зараз, заявив Шойгу, переговори не можливі. Політик у традиційній манері звинуватив у тому Україну.

Секретар Радбезу обурився подіям на території РФ та цинічно наголосив, мовляв, переговори можливі лише тоді, коли ЗСУ покинуть Курську область.

Шойгу також накинувся зі звинуваченнями на ЗСУ, які, за його словами "планують атакувати Курську АЕС".

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що Кремль шукає посередників для переговорів з Україною. Але разом з тим Москва надалі демонструє небажання брати участь у добросовісному діалозі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії зробили нову заяву про переговори з Україною 5.00 5 2
Політика / Світ
12.09.2024 24912
Еще материалы раздела «Світ»