НОВИНИ ДНЯ: Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцями  Частину України накриють дощі та грози: прогноз погоди на 14 вересня  Чи зможуть удари Storm Shadow по РФ змінити перебіг війни: британські експерти вказали на наслідки  Путін зробив заяву щодо прямої участі країн НАТО у війні в Україні  Другий фронт та поразка РФ: експерт розповів, що необхідно для закінчення війни восенивсі новини дня
Політика
Світ
13.09.2024 284

Трамп похвалив себе за дебати з Гарріс, але чомусь не хоче другого туру

Демократка хоче ще одного туру дебатів, але республіканець гадає, що йому "не варто цього робити".

f6998e07346979e3f0be058aa3a1dcd7_13.09.24

Кандидат у президенти США від республіканської партії Дональд Трамп назвав свій виступ на дебатах із кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс найкращим у своїй політичній кар'єрі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це республіканець сказав у коментарі CNN.

У повідомленні видання зазначається, що у своєму коментарі Трамп моментально спробував перетворити дебати з Гарріс на свою перемогу, і поставив під сумнів, чи братиме він участь у другому етапі.

"Я вважаю, що це були найкращі дебати, які я коли-небудь мав особисто", – сказав республіканець у "розважальній кімнаті", де прихильники кожного кандидата у президенти у розмові з журналістами озвучували свою роль у дебатах.

Трамп сказав, що Гарріс "хоче зробити ще один етап, тому що її побили сьогодні ввечері, але я не знаю, чи збираємося ми робити ще один".

"Я повинен подумати про це, але якщо ви виграєте дебати, я думаю, що, можливо, мені не варто цього робити. Навіщо мені проводити ще одну дискусію? Вона одразу сказала: "Ми хочемо ще один". Це, знаєте, що відбувається, коли ти програєш, ти негайно хочеш нового бою", – висловився кандидат у президенти від республіканців.

Нагадаємо, в ніч проти 11 вересня за київським часом у США відбулися перші дебати між Трампом і Гарріс. Вони дискутували 90 хвилин та вступали у гострі суперечки. Зокрема, Трамп називав Гарріс марксисткою і некомпетентною, а вона його – кримінальним злочинцем, а також світовою ганьбою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп похвалив себе за дебати з Гарріс, але чомусь не хоче другого туру 5.00 5 2
Політика / Світ
13.09.2024 284
Еще материалы раздела «Світ»