НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Політика
Світ
13.09.2024 359

Китай зробив заяву про війну в Україні та швидке припинення бойових дій

Пекін надалі буде просувати своє бачення шляхів завершення війни.

dcfdfb65ea46615f214fcdb468d17bf0_13.09.24

Китай надалі буде просувати власне бачення завершення війни Росії в Україні та навіть переконуватиме більшість країн світу підтримати цю пропозицію, Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив міністр закордонних справ Китаю Ван Ї під час зустрічі із секретарем Радбезу РФ Сергієм Шойгу, пише "Укрінформ".

"Китай продовжуватиме працювати над формуванням у міжнародної спільноти збалансованої, об’єктивної і раціональної точки зору щодо "української кризи" (так у КНР називає війну - Ред.), аби досягнути міжнародного консенсусу і створити необхідні умови для швидкого припинення бойових дій", - наголосив Ван.

Китайський політик наголошує, мовляв, в українському питанні Пекін дотримується "об’єктивної та справедливої ​​позиції" і зосереджений на сприянні політичному врегулюванню "кризи".

Нагадаємо, США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ. Зазначається, що Пекін надає Москві "дуже суттєву" допомогу в зміцненні її військової машини, а натомість Росія передає свої секретні військові технології для підводних човнів та ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
Китай зробив заяву про війну в Україні та швидке припинення бойових дій 5.00 5 1
Політика / Світ
13.09.2024 359
Еще материалы раздела «Світ»