НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2024 240

Україну штормитиме циклон Аннет — Діденко попередила, де будуть зливи і коли похолодає

Україна перебуває під впливом циклону Annet, який накрив південний захід Європи з 12 вересня.

164808-1_large_13.09.24

Погода в майже усіх областях України у п'ятницю, 13 вересня, буде дощовою. Проте, в кількох регіонах ще затримається тепло. Пише novyny.live. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у четвер, 12 вересня.

Прогноз погоди в Україні на 13 вересня від Наталки Діденко

Наталка Діденко прогнозує у п'ятницю, 13 вересня, теплу погоду. Температура повітря вдень на сході та у центрі підніметься до +25...+29 °C. Найгарячіше буде на півдні України — до +31 °C.

Дощова погода накриє усі області, крім західного регіону. Також у східних областях будуть пориви південно-східного вітру, які досягатимуть штормових показників до 20 метрів на секунду.

Прогноз погоди у Києві на 13 вересня

У столиці в п'ятницю, 13 вересня, буде дощова погода ближче до вечора. Температура повітря вдень коливатиметься в межах +26...+28 °C.

Як довго в Україні буде тепла осінь

Водночас Наталка Діденко попередила, що тепла погода ще затримається в Україні.

Циклон Аннет приніс дощі в Україну

Додамо, що погода в Україні у п'ятницю, 13 вересня, зіпсувалась під впливом циклону Аннет, який накрив країну з 12 вересня. Через циклон дощі будуть практично в усіх областях, можливі подекуди грози та рвучкі вітри.

Наталка Діденко попереджала метеозалежних про погіршення самопочуття.

"Ця зміна погоди може вплинути на метеопатів — головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість, зниження працездатності тощо", — пише Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну штормитиме циклон Аннет — Діденко попередила, де будуть зливи і коли похолодає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2024 240
Еще материалы раздела «Суспільство»