НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
13.09.2024 107

Залякування Путіна про війну з НАТО показують складне становище росіян на фронті, - Туск

Російський диктатор Володимир Путін пригрозив нібито втягуванням НАТО у війну проти Росії на тлі можливого зняття обмежень на удару далекобійною зброєю по РФ. Його коментарі показують складне становище росіян на фронті.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian. Про це повідомляють Контракти.UA.

Туск відхилив коментарі Путіна про ризик ескалації, якщо Україні буде дозволено використовувати надану НАТО далекобійну зброю для ударів по цілях на території РФ.

"Потрібно дуже серйозно ставитися до всіх подій в Україні та на українсько-російському фронті, але я б не надавав надмірного значення останнім заявам президента Путіна. Вони скоріше показують складне становище росіян на фронті", - заявив Туск.

Днями диктатор Володимир Путін для російських пропагандистів коментував можливе зняття обмежень щодо використання Україною далекобійної зброї. Путін заявив про нібито втягування НАТО у війну, якщо рішення буде ухвалене.

"Якщо це рішення буде прийнято, це означатиме не менше, ніж пряму участь країн НАТО, США та європейських країн у війні в Україні", - сказав Путін.

Оценка материала:

5.00 / 1
Залякування Путіна про війну з НАТО показують складне становище росіян на фронті, - Туск 5.00 5 1
Кабінет директора / Ранкова кава
13.09.2024 107
Еще материалы раздела «Ранкова кава»