НОВИНИ ДНЯ: Путін чекає на вибори у США: коли б не були переговори, він всіх обдурить — американський експерт  Пентагон працює з відомствами США, щоб РФ не отримувала технології навіть в обхід санкцій  Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс  Як приготувати баклажани з горіхами по-грузинськи: класичний рецепт  Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN  Перед дозволом бити по РФ: США хочуть від України стратегію війни на рік – Bloomberg  Зеленський про Курський напрямок: росіяни хочуть деокупувати території, але успіхів не видновсі новини дня
Політика
Світ
14.09.2024 310

Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс

Відразу після перших дебатів штаб кандидата у президенти США Камали Гарріс викликав Дональда Трампа на додаткове протистояння. Але колишній президент заявив, що більше не буде дебатувати з віце-президентом.

_haris_2_fb740606c5ac27f353a369b1a3fad058_650x410_14.09.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Politico. Про це повідомляють Контракти.UA.

"ТРЕТІХ ДЕБАТІВ НЕ БУДЕ!", - написав Трамп великими літерами у своїй соцмережі Truth Social у четвер, 12 вересня.

Зазначимо, що перші дебати відбулися у червні із президентом США Джо Байденом, після чого глава держави відмовився переобиратися на посаду. Другі були цього вівторка, 10 вересня, з віце-президентом США Камалою Гарріс, яка увійшла до передвиборчих перегонів замість Байдена.

Як пише Politico, штаб Гарріс, який не одразу відреагував на прохання прокоментувати ситуацію, запропонував Трампу провести додаткові дебати одразу після їхнього протистояння на початку цього тижня. У той же час і канал Fox News (який вважається лояльним до республіканців) запропонував їх провести.

Однак у середу Трамп в ефірі "Fox & Friends" заявив, що він "ймовірно" не погодиться на нові дебати з каналом, а в четвер (про що писали вище) підтвердив, що взагалі не буде знову вступати в дебати з віце-президентом США. Трамп посилається на "рішучу перемогу" у змаганні, яке, на загальну думку, пройшло на користь Гарріс.

Нагадаємо, що в коментарі CNN союзники Трампа заявили, що вважають його виступ на дебатах із Гарріс у кращому разі невдалим, а в гіршому - програшем.

Водночас, незважаючи на відмову колишнього президента від додаткового протистояння, більшість людей з його оточення заявили CNN, що Трамп зрештою швидше за все погодиться на нові дебати.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що згідно з опитуванням Reuters/Ipsos, після дебатів Гарріс випереджає Трампа на 5%.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс 5.00 5 2
Політика / Світ
14.09.2024 310
Еще материалы раздела «Світ»