НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Світ
15.09.2024 5592

Диктатор Путін пригрозив НАТО війною: Байден відреагував

Очільник Білого дому відкинув твердження господаря Кремля.

7239c43fb7cb442ff5065bd4091fd2a5_15.09.24

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що "не багато думає" про російського "фюрера" Володимира Путіна, який пригрозив НАТО війною через дозвіл Україні бити по РФ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє видання The Guardian.

"Я не багато думаю про Володимира Путіна", - відповів американський лідер на прохання прокоментувати погрози господаря Кремля.

Загалом очільник Білого дому відкинув твердження російського диктатора Путіна. Президент США заявив, якщо Україна почне використовувати західну зброю для завдання далекобійних ударів по РФ, то це жодним чином не призведе до ескалації.

Нагадаємо, диктатор РФ Володимир Путін пригрозив Великій Британії та Сполученим Штатам Америки тим, що вони будуть "воювати" з Росією, якщо дозволять Україні використовувати ракети великої дальності для ударів по цілях у його країні.

Оценка материала:

4.33 / 3
Диктатор Путін пригрозив НАТО війною: Байден відреагував 4.33 5 3
Політика / Світ
15.09.2024 5592
Еще материалы раздела «Світ»