НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2024 4304

Синоптикиня повідомила, коли холод та дощі підуть з України

15 вересня на заході України знову будуть дощі та прохолода.

Ще у неділю, 15 вересня, подекуди в Україні будуть дощі й осіння прохолода, вже з наступного тижня погода покращиться. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"На наступному тижні холод та дощі відступлять з території західних областей України, погода вирівняється і повсюди домінуватиме суха сонячна тепла погода. Аж з переходом на ще один тиждень", - спрогнозувала вона.

У неділю ж, за словами синоптикині, у більшості областей України буде тепла погода. Протягом дня 15-го вересня буде сухо та ясно, очікується +24...+29 градусів, місцями до +30 градусів.

Проте, за словами Наталка Діденко, така погода очікується не всюди.

"У західній частині України, навпаки, знову набіжать хмари, близькість циклону з атмосферними фронтами зумовить дощі, навіть сильні дощі! І, відповідно, значно нижчу температуру повітря, вдень +19...+22 градуси", - спрогнозувала експертка з погоди.

Дощі можуть дійти також до Вінниччини, Одещини та Житомирщини, подекуди можливі грози.

"Південно-східний вітер у неділю очікується рвучким, повсюди, окрім західних областей, пориви до штормових, до 15-20 метрів за секунду", - застерегла синоптикиня.

Погода у Києві

У Києві 15-го вересня, за даними Наталки Діденко, також буде вітряно. Опади малоймовірні, а температура повітря у столиці підвищиться до +28 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня повідомила, коли холод та дощі підуть з України 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2024 4304
Еще материалы раздела «Суспільство»