НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.09.2024 2329

Синоптикиня повідомила, коли дощі покинуть Україну

Вже наступного тижня в Україні переважатиме суха сонячна, помірно тепла погода.

Дощі, які останнім часом зайшли в Україну з заходу, незабаром залишать території нашої країни, а температура у західних областях дещо підвищиться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Надалі, на наступному тижні, скільки бачить синоптичне око, в Україні переважатиме суха сонячна, помірно тепла, повітряна маса", - повідомила вона.

Навіть у західних областях, за словами Наталки Діденко, холодна погода "поступово вирівняється і заповниться вищими градусами".

Погода в Україні - прогноз на вихідні

На вихідних, 14 та 15 вересня, в Україні очікується аномально тепла погода майже по всій території, але місцями пройдуть дощі. Водночас західні регіони зіштовхнуться з погіршенням погодних умов.

Під впливом активного циклону Anett, на заході країни у вихідні суттєво погіршиться погода. Пройдуть дощі, подекуди інтенсивні, а температура помітно знизиться. Про це попередив метеоролог Ігор Кібальчич.

На решті території країни, за його даними, прогнозується аномально тепла і здебільшого суха погода. Тільки у південно-східних регіонах буде вітряно, а на Азовському морі очікується шторм.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня повідомила, коли дощі покинуть Україну 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.09.2024 2329
Еще материалы раздела «Суспільство»