НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2024 460

Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски

Приготуйте чудову закуску із солодкого болгарського перцю в пікантній заправці.

Перець спочатку запікається в духовці, потім готується заправка з часнику, оливкової олії, оцту та зелені. Подайте перець як закуску або як брускети з підсмаженим хлібом та сирним сиром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

болгарський перець солодкий - 6 шт.

оцет яблучний - 1 ст. л.

Часник - 1 зубчик

перець чорний мелений

оливкова олія - 2 ст. л.

сіль

кріп, петрушка

  1. Болгарський перець промийте під проточною водою та обсушіть. Викладіть його у форму для запікання.
  2. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 25-30 хвилин. Накрийте одразу харчовою плівкою до остигання, потім зніміть шкірку і видаліть насіння. Наріжте на брусочки.
  3. Для заправки змішайте оцет яблучний, часник, видавлений через прес, чорний перець мелений, оливкову олію, сіль і дрібно нарізану зелень. Перемішайте. З'єднайте із болгарським перцем і ще раз акуратно перемішайте. Зберігайте у холодильнику.

Поради:

Яблучний оцет можна замінити на столовий 9%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2024 460
Еще материалы раздела «Суспільство»