НОВИНИ ДНЯ: Як дебати вплинули на рейтинги Гарріс і Трампа  Синоптик попередив про похолодання в Україні: температура впаде на 3-6 градусів  На заході і півдні очікуються короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 17 вересня  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2024 348

Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски

Приготуйте чудову закуску із солодкого болгарського перцю в пікантній заправці.

Перець спочатку запікається в духовці, потім готується заправка з часнику, оливкової олії, оцту та зелені. Подайте перець як закуску або як брускети з підсмаженим хлібом та сирним сиром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

болгарський перець солодкий - 6 шт.

оцет яблучний - 1 ст. л.

Часник - 1 зубчик

перець чорний мелений

оливкова олія - 2 ст. л.

сіль

кріп, петрушка

  1. Болгарський перець промийте під проточною водою та обсушіть. Викладіть його у форму для запікання.
  2. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 25-30 хвилин. Накрийте одразу харчовою плівкою до остигання, потім зніміть шкірку і видаліть насіння. Наріжте на брусочки.
  3. Для заправки змішайте оцет яблучний, часник, видавлений через прес, чорний перець мелений, оливкову олію, сіль і дрібно нарізану зелень. Перемішайте. З'єднайте із болгарським перцем і ще раз акуратно перемішайте. Зберігайте у холодильнику.

Поради:

Яблучний оцет можна замінити на столовий 9%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2024 348
Еще материалы раздела «Суспільство»