НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Світ
16.09.2024 280

Залежатиме від Байдена, а не від Путіна: Зеленський розповів про пункти "плану перемоги"

Український президент вважає, що реалізація цього плану змусить господаря Кремля задуматися над завершенням війни.

870964c20ca53a42cc5bbfc8ac788eb4_16.09.24

Так званий "план перемоги", з яким президент України Володимир Зеленський цього місяця ознайомить президента США Джо Байдена, не містить багато пунктів. Водночас кожен пункт залежить від рішень Байдена, а не від Путіна. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

“Я не певен, що можу поділитися всіма подробицями, я дав слово президенту Байдену. Але дійсно план стратегічний... Цей план — він про Україну, про наших вояків”, — сказав він.

Президент Зеленський зауважив, що вважає дуже позитивним у цьому сенсі те, що у ньому небагато пунктів і кожен пункт залежатиме від рішення Байдена, а не Путіна.

“Я не можу дати гарантію, що це стовідсотково зупинить Путіна, але це зробить Україну сильнішою і це підштовхне Путіна задуматися над тим, як зупинити, завершити цю війну. У будь-якому разі це посилить Україну, український народ. План дуже відвертий, з дуже зрозумілими пакетами. Це більше, ніж ми маємо наразі. Але цього буде досить”, — зазначив український лідер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український лідер Володимир Зеленський працює над "планом перемоги", який має на меті змусити Росію припинити військову агресію вже цієї осені.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залежатиме від Байдена, а не від Путіна: Зеленський розповів про пункти "плану перемоги" 5.00 5 2
Політика / Світ
16.09.2024 280
Еще материалы раздела «Світ»