НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Світ
16.09.2024 760

Трамп назвав подію, яка означатиме для США війну з Росією

Республіканець заявляє, що може закінчити війну в Україні.

015941aacae95b7c8710484e6edc6ac4_16.09.24

Кандидат у президенти США від Республіканської партії  Дональд Трамп заявив, якщо на виборах переможе демократка Камала Гарріс, то це означатиме для Америки війну з Росією. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він заявив під час свого виступу на мітингу в Лас-Вегасі.

Трамп наголосив на тому, що його суперниці хоче повернути у США військовий призов і "відправити ваших дітей на війну".

"Голосуючи за Гарріс, ви голосуєте за війну з Росією. Хто-небудь хоче війни з Росією? Якщо це буде необхідно, ми підемо на це. Але бажано не допускати цього. Вона хоче повернути призов, закликати ваших дітей і відправити їх на війну, якої не повинно було бути", - заявив колишній президент.

Окрім того, він вкотре заявив про те, що закінчить війну в Україні та на Близькому Сході, "щойно стане президентом".

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп назвав ім'я політика, якого вважає винним у вторгненні Путіна до України. З його слів, це чинний президент США Джо Байден.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп назвав подію, яка означатиме для США війну з Росією 5.00 5 2
Політика / Світ
16.09.2024 760
Еще материалы раздела «Світ»