НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.09.2024 3857

Гороскоп на 16 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно виявити завзятість і наполегливість

День потужної енергетики, яка дозволяє вирішити будь-які – як професійні, так і особисті – питання.

Водночас важливо пам'ятати, що жодна – навіть незначна – справа не зрушить з місця сама собою, тому дуже важливо докласти зусиль, а також виявити завзятість і наполегливість для досягнення поставленої мети. Так само важливо розуміти, що вітаються лише дії, спрямовані на творення – будь-яка руйнація рано чи пізно виявиться покараною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

День сприятливий для занять, до яких з різних – зокрема і поважних – причин досі не доходили руки; сьогодні вдасться швидко і – що важливо – успішно їх закінчити.

Телець

Не намагайтеся із завзятістю, гідною кращого застосування, переконати у своїй правоті неадекватних людей – вам це однаково не вдасться, тож не варто витрачати час намарно – краще оминути таких "співрозмовників" стороною.

Близнята

Чутки, які можуть поширювати про вас недоброзичливці, не мають нічого спільного з реальністю, тож не варто звертати на них увагу, як не рекомендується і думати про причини такої поведінки – це їхня проблема.

Рак

День, коли, незважаючи на ваше неприйняття авантюрних вчинків, зірки рекомендують вам ризикнути: якщо побоюєтеся витратити велику суму, хоча б купіть білет миттєвої лотереї в касі супермаркету.

Лев

Незважаючи на початок тижня і напружений робочий графік, знайдіть час для спілкування з друзями, особливо якщо ви давно їх не бачили: така зустріч матиме для вас душевно-терапевтичний ефект.

Діва

Навіть якщо ви матимете вагомий привід для свята, від алкоголю сьогодні необхідно відмовитися: під його впливом ви можете втратити контроль як над собою, так і над ситуацією, і наробити клопоту.

Терези

День, коли можна вирішувати фінансові питання будь-якого масштабу, тож кращого часу для таких операцій не знайти, інакше ви згодом шкодуватимете про те, що втратили щасливий шанс.

Скорпіон

Подорож, в яку ви вирушите цього дня, виявиться успішною лише в тому разі, якщо ви ретельно її підготуєте, тому "гаряча путівка", для якої доведеться збиратися поспіхом, вам не підійде.

Стрілець

Якщо хочете, щоб результат професійних зусиль порадував вас, приготуйтеся до завзятої та доволі тривалої роботи, але ви про неї не пошкодуєте: ваш труд точно не буде марним.

Козоріг

Незважаючи на те, що успіх супроводжуватиме вас у всіх сферах життя та діяльності, від ризику варто відмовитися – в такому разі втрати будуть набагато вірогіднішими, ніж прибуток, тож обережність не завадить.

Водолій

Чудовий час для примирення з людиною, з якою ви вже давно перебуваєте у стані сварки: ви знайдете потрібні слова й докази, що дозволяють донести до неї вашу позицію, а вона піде назустріч.

Риби

Для успішного досягнення цілей – як професійного, так і особистого характеру – необхідно вірити в себе та свої сили – лише в такому разі можна буде обійти конкурентів і першим досягнути "фінішу".

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 16 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно виявити завзятість і наполегливість 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.09.2024 3857
Еще материалы раздела «Суспільство»