НОВИНИ ДНЯ: "Ми забрали усе, що в них було": Зеленський повідомив, скільки бригад вдалося укомплектувати західною зброєю  Може стати початком кінця для Путіна: полковник армії Британії - про операцію ЗСУ у Курській області  Коли будуть перші заморозки в Україні: синоптики розказали, коли очікувати похолодання  Зеленський назвав єдину річ, якої боїться Путін  Сибіга закликав Польщу надати Україні МіГи: подробиці  РФ планувала захоплення великих обласних центрів: Зеленський про мету Курської операції  На заході і півдні очікуються короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 17 вереснявсі новини дня
Політика
Світ
17.09.2024 1952

Зеленський відреагував на новий замах на Трампа

Президент наголосив, що політичному насильству немає місця ніде у світі.

971916e78066dc322d039891ec80cfd2_17.09.24

Президент України Володимир Зеленський відреагував на нову спробу замаху на кандидата у президенти США Дональда Трампа. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Свій коментар глава держави опублікував у Мережі.

Як вказав Зеленський, він радий дізнатися, що Трамп у безпеці та не постраждав.

"Найкращі побажання йому та його родині. Добре, що підозрюваного в спробі замаху швидко затримали", – написав президент.

"Наш принцип: верховенство права понад усе, і політичному насильству немає місця ніде у світі. Щиро сподіваємося, що всі будуть в безпеці", – додав глава держави.

Нагадаємо, 15 вересня у Флориді поблизу поля для гольфу, де перебував Трамп, сталася стрілянина. За даними CNN, стрілець планував поцілити саме у кандидата у президента, коли той грав у гольф. Зловмисника затримано.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зеленський відреагував на новий замах на Трампа 5.00 5 3
Політика / Світ
17.09.2024 1952
Еще материалы раздела «Світ»