НОВИНИ ДНЯ: Радник Байдена анонсував суттєвий пакет допомоги Україні до кінця вересня  У вівторок на захід України повернеться осіннє тепло   Командир “Ахмату” визнав існування полонених “кадировців” і дав їм цинічну пораду  Чи зможе Трамп закінчити війну та чого боїться Путін: головні тези інтерв’ю Зеленського для CNN  Зеленський відповів, чи отримала Україна дозвіл на удари вглиб РФ  Коли в Україні можливі перші заморозки: синоптики здивували прогнозом погоди до кінця вересня  Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТОвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2024 326

Коли в Україні можливі перші заморозки: синоптики здивували прогнозом погоди до кінця вересня

Зниження температури відбуватиметься поступово.

f923b93eeaeea0046c8493552f726b2d_17.09.24

В Україну йде потужний антициклон. Початок тижня буде сухим і малохмарним. Дощі накриють лише західні регіони та Одещину. Температура повітря вдень прогріється до комфортних 26 градусів із позначкою "плюс". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У Карпатах традиційно прохолодніше. В горах стовпчики термометрів не підійматимуться вище +20.

Сьогодні впродовж доби можливі рвучкі вітри до 15 метрів на секунду. На сході та місцями у центральних областях збережеться сильна посуха. Там оголосили високий рівень пожежної небезпеки.

За прогнозами синоптиків - у вересні в Україні не буде раптового похолодання. Зниження температури відбуватиметься поступово. Очікувати затяжних злив не слід. А перші заморозки можливі наприкінці місяця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли в Україні можливі перші заморозки: синоптики здивували прогнозом погоди до кінця вересня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2024 326
Еще материалы раздела «Суспільство»