НОВИНИ ДНЯ: Столтенберг розкрив деталі, як РФ брехала НАТО перед вторгненням в Україну  Україна передала США список цілей у Росії, які хоче вразити – Reuters  Курячі відбивні, запечені з яйцем сиром та помідорами: рецепт ефектної страви  Опубліковано рейтинг країн за якістю життя: на якому місці Україна.  Частину України накриють дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Білорусь хоче уникнути участі у бойових діях проти України, - ЦНС  Рецепт дерунів з курячим філевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2024 219

Частину України накриють дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня

У перші три доби нового тижня (16–18 вересня) в Україні збережеться досить висока температура вдень, хоча в центрі, на півночі та сході максимальні показники термометра знизяться на кілька позначок. На півдні й частково на заході погода буде дощовою.

Mz5CE9QT_17.09.24

Свіжий прогноз погоди опублікований на сайті Українського гідрометеорологічного центру. У перший день тижня ще очікуються пориви вітру; у вівторок і середу вони вщухнуть. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

У вівторок, 17 вересня, кількість областей, де пройдуть опади, зменшиться, але йдеться також про південний захід України.

На заході температура зросте, в решті регіонів впаде приблизно на один-два градуси. Максимальне значення очікується на Луганщині (+27).

У середу, 18 вересня, температура у крайніх східних областях впаде до +24. На решті території синоптики прогнозують приблизно ті ж показники, що й у вівторок.

Дощі залишаться лише на півдні України. Вони супроводжуватимуться грозами.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше начальниця відділу агрометеорології УкрГМЦ Тетяна Адаменко припустила, що цього року в Україні може не бути бабиного літа – періоду, коли після похолодання приходить відчутне потепління. Зараз у нашій країні триває метеорологічне літо, а зниження температури в низці областей – тимчасове.

Оценка материала:

5.00 / 2
Частину України накриють дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2024 219
Еще материалы раздела «Суспільство»