НОВИНИ ДНЯ: Оладки з грушею без цукру: рецепт корисного сніданку  Синоптикиня попередила про короткочасне похолодання в Україні та повідомила кого воно не торкнеться  Куди в Росії досягають ракети Storm Shadow: мапа об’єктів  Путін не виключає можливості оголосити ще одну хвилю мобілізації, - ISW  Тепло, як у серпні: у Києві оновлений четвертий температурний рекорд за три дні  Комітет Ради підтримав заборону на мобілізацію обмежено придатних до 25 років  Просить техніку у Судану і Венесуели: експерт про те, чому РФ прагне завершити війнувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2024 1955

Гороскоп на 18 вересня для всіх знаків зодіаку: день, енергетика якого налаштує вас на позитив

Один із найсвітліших днів місячного календаря – його чиста енергетика заспокоює та налаштовує на позитив.

Головне – не порушувати гармонію на всіх рівнях нашого існування: навіть незначна негативна подія може мати далекосяжні та серйозні наслідки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Натомість можна відпочивати, включаючи до списку занять дня лише інтелектуальні завдання, що є чудовим тренуванням для розуму. Також частину дня – найкраще вечір – бажано провести у колі своєї сім'ї, що сприятиме зміцненню зв'язків із близькими людьми.

Овен

Складуться сприятливі обставини для примирення з людиною, з якою – винятково через властиву вам запальність – довелося посваритися: сьогодні вона охоче піде вам назустріч.

Телець

Надмірна емоційність не повинна вплинути на ваше спілкування з оточенням – намагайтеся максимально стримувати себе, не допускаючи висловів та жартів, про які ви згодом пошкодуєте.

Близнята

Поганий настрій, який може накрити вас від самого ранку, загрожує депресією, якої важко буде позбутися, тому необхідно змінити негативне сприйняття світу на позитивне.

Рак

Не дозволяйте лінощам, які сьогодні будуть властиві представникам вашого знака, повністю вами опанувати: займіться своїми улюбленими справами – кулінарією та наведенням ладу та затишку в домі.

Лев

Виблискувати в суспільстві сьогодні — не найкраща ідея, ситуація може призвести до конфузу, який засмутить вас серйозно і надовго, тому сьогодні краще посидіти осторонь — ви ще привернуте до себе увагу.

Діва

День несприятливий для ухвалення важливого рішення: навіть якщо вас підтискатиме час і вмовлятиме начальство, потрібно відкласти цей процес хоча б на день, інакше великий ризик припуститися прикрої помилки.

Терези

Не варто спілкуватися з людьми, які вам неприємні – взаєморозуміння ви з ними однаково досягнете, а енергію, необхідну для вирішення важливіших – професійних життєвих завдань, розгубите.

Скорпіон

Не варто ставитися до оточення зі зневагою та зарозумілістю: навіть якщо у вас є підстави для подібного стилю поведінки, потрібно стриматися – можете нажити собі ворогів, про що згодом пошкодуєте.

Стрілець

Стежити за тим, що кажеш, важливо завжди, але цього дня – особливо: не зі зла, а просто не подумавши, ви можете сказати щось таке, що всерйоз образить близьку людину, тому краще помовчати.

Козоріг

Чим би ви сьогодні не займалися, намагайтеся економно використовувати відпущену вам зірками енергію: витративши більше, ніж потрібно, ви вже завтра зможете впоратися з найпримітивнішими завданнями.

Водолій

Все, що відбуватиметься з вами цього дня, не просто так – кожна подія має свій сенс, часом довготривалий. Отже, варто все фіксувати – краще записувати – і робити висновки.

Риби

День, коли не варто, як прийнято говорити в таких випадках, брати на себе багато: чим би ви не займалися – професійною діяльністю чи домашньою роботою, намагайтеся не перевтомлюватись.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 18 вересня для всіх знаків зодіаку: день, енергетика якого налаштує вас на позитив 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2024 1955
Еще материалы раздела «Суспільство»