НОВИНИ ДНЯ: Телескоп Hubble зробив унікальне фото галактики у сузір’ї Сітки  Недостатність західної допомоги не дає Україні створювати ефективні бойові підрозділи, - ISW  Рецепт хачапурі з кабачків  Коли день осіннього рівнодення 2024 року: що це за дата, чим вона особлива  В Україні частину областей зачепить похолодання: синоптикиня дала детальний прогноз  Путін зробив ставку на затяжну війну: генерал Маломуж розкрив плани Росії  Оладки з грушею без цукру: рецепт корисного сніданкувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2024 252

В Україні частину областей зачепить похолодання: синоптикиня дала детальний прогноз

У середу, 18 вересня, на частині території України очікується "цікаве" похолодання. Вздовж смуги від Одещини через Вінниччину, частину Черкащини до Житомирщини та Київщини температура повітря становитиме +18+22 градуси, на решті території – до +22+27 градусів.

62_main-v1695625400_18.09.24

Про це у Telegram повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, практично по всій території України, окрім східної частини, можливі дощі, подекуди з грозами. Але вони будуть локальними. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

"У середу буде цікаве короткочасне зниження температури, як ви бачите на карті внизу, вздовж смуги від Одещини через Вінниччину, частину Черкащини до Житомирщини, Київщини", – написала Діденко.

Також на півдні, у центральній частині та сході продовжаться сильні пориви вітру, часом до штормового, до 15-20 метрів за секунду.

У Київ прийде короткочасне похолодання. Стовпчики термометрів покажуть 20-21 градус із позначкою "плюс". Вітер східного напрямку, поривчастий. Можливий незначний дощ.

Надалі, додала Діденко, в Україні переважатиме тепла та суха погода.

Нагадаємо, синоптики повідомили, що загалом у вересні в Україні не прогнозується раптового похолодання. Температура знижуватиметься поступово, і вже наприкінці місяця можливі перші заморозки.

– 16 вересня кліматологи зафіксували черговий температурний рекорд. Мінімальна температура повітря виявилась найвищою для цього дня, перевищивши попереднє рекордне значення 1955 року

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні частину областей зачепить похолодання: синоптикиня дала детальний прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2024 252
Еще материалы раздела «Суспільство»