Життя та Стиль
Суспільство
Сендвіч з маринованим цукіні: страва, якої ви точно ще не куштували
Приготуйте цей ароматний та смачний італійський сендвіч, який візуально нагадує хот-дог.
На сторінці AL Dante Channel показали, як приготувати поживний сендвіч з маринованим цукіні замість звичних капусти, помідора чи огірка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Довга булочка
Прошуто - 6 скибочок
Салямі - 5 скибочок
Капікола - 5 скибочок
Сир проволоне - 5 скибочок
Перець чилі (подрібнений) - 1 ч. л
Цукіні - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Італійська приправа - 1/2 ч. л
Оливкова олія - 1 ст. л
Білий оцет - 1 ст. л
Сіль
Мед - 1 ст. л
Приготування:
- Цукіні ріжте тонкими слайсами та покладіть у ємність. Додайте подрібнений часник, італійську приправу, олію, оцет, сіль і мед. Залиште маринуватися;
- Розігрійте духовку до 175°C;
- Розріжте булочку подовжньо, але не наскрізь;
- З одного боку булочки рівномірно покладіть перець чилі;
- Покладіть скибочки прошуто всередину, безпосередньо на перець чилі. Потім викладіть скибочки салямі та додайте скибочки капіколи;
- Покладіть скибочки сиру зверху викладеного м’яса;
- Покладіть бутерброд на деко та випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин або поки сир не розплавиться та сендвіч не прогріється;
- Після запікання вийміть бутерброд з духовки та зверху покладіть мариновані скибочки цукіні.
Італійський сендвіч з цукіні треба подавати до столу теплим.