НОВИНИ ДНЯ: Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмін  В ISW пояснили, чому Путін перебільшує успіхи РФ у Курській області  Гутерріш зустріччю з Путіним порушив позицію ООН щодо підтримки МКС, - Кислицявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.09.2024 810

Болгарський перець у маринаді: рецепт пікантної закуски

Якщо ви любите болгарський перець, то ця закуска з солодкого перцю в пікантному маринаді чудово підійде для святкового столу.

c548e88ca3859dce6add21c5f8ef8724_22.09.24

Перець поєднується з фетою або просто зі скибочкою свіжого хрумкого хліба, а також смакує як доповнення до м'яса, риби або картопляного пюре. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

перець болгарський - 7 шт.

соус соєвий - 2 ст. л.

Мед - 2 ч. л.

Часник - 3 зубки

олія оливкова - 2 ст. л.

Базилік - кілька листочків

сіль

  1. Болгарський перець викладіть на деко та відправте до заздалегідь розігрітої до 180 градусів духовки. Запікайте 25-30 хвилин. Складіть його до поліетиленового пакета, зав'яжіть і залиште на 10-15 хвилин.
  2. Часник очистьте та вичавіть через прес.
  3. Для соусу з'єднайте мед, часник, соєвий соус, оливкову олію, листочки базиліка і сіль. Перемішайте.
  4. Болгарський перець очистьте від шкірки й насіння. Наріжте тонкими смужками. Перемішайте з соусом. Складіть перець до ємності, закрийте кришкою та покладіть до холодильника на 12 годин.

Поради:

  • Замість базиліка можна використовувати орегано.

Оценка материала:

5.00 / 2
Болгарський перець у маринаді: рецепт пікантної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.09.2024 810
Еще материалы раздела «Суспільство»