НОВИНИ ДНЯ: Моді приймає Путіна з почестями: що означає для України поїздка "фюрера" до Індії  У Києві знайшли унікальний скарб часів Хрещення Русі: подробиці  Кремль пропонує "не нападати" на Одесу і Миколаїв, видаючи це як "поступку": ISW про тактику Путіна  США пригрозили Європі вийти з ряду механізмів НАТО та назвали важливу умову, - Reuters  День святого Миколая в Україні: етнографиня розповіла про давні традиції та їхню виховну роль  У Польщі масово розганяють міф про «небезпечну українську їжу»: подробиці  Коли та як святкуємо День святого Миколаявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.09.2024 653

Котлети за методом 1:2:2 вийдуть, як у бабусі: будуть соковитими і з хрумкою скоринкою

Такі котлети дуже смачні та прості у приготуванні, для золотавої хрумкої скоринки треба взяти один секретний інгредієнт.

9e088b99011aba77c7ffbef236a1f688_23.09.24

У кожної досвідченої господині свої секрети приготування смачних соковитих котлеток. І вони радо поділилися своїми кулінарними хитрощами, щоб навіть новачок з першого разу зміг приготувати найсмачніші котлети у світі. Такий рецепт страви досить простий, але є нюанс, вся справа у правильних пропорціях. Якщо запам’ятати це просте правило, ваші котлетки завжди виходитимуть соковитими та з хрумкою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як приготувати смачні соковиті котлети

Цей рецепт дуже простий, достатньо лише визначити правильні пропорції фаршу, цибулі та яєць, і ви отримаєте справжній кулінарний шедевр. Отже, якщо у вас велика родина, тоді знадобиться 1 кг фаршу, 2 яйця і 2 середні цибулини – 1:2:2. Якщо вам достатньо пів кілограма фаршу, необхідно взяти 1 цибулину та 1 яйце.

Для приготування котлет потрібні такі інгредієнти:

  • 1 кілограм свинячого фаршу;
  • 2 невеликі цибулини;
  • 2 яйця;
  • 250 грамів батона без скоринки;
  • трохи молока;
  • сіль і перець за смаком;
  • олія для смаження;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування котлет. Покладіть нарізаний батон у глибоку миску та залийте молоком, через 15 хвилин треба злити залишки молока, розім’яти батон, додати в миску дрібно нарізану цибулю, фарш, яйця, сіль та перець. Добре розмішайте масу руками та сформуйте довгасті котлети. Перед смаженням треба обваляти котлетки в панірувальних сухарях, тоді скоринка буде хрумкою, а самі котлети соковитими й ніжними. Подавайте готові котлети зі своїм улюбленим гарніром та овочевим салатом. Нехай смакує!

Оценка материала:

5.00 / 2
Котлети за методом 1:2:2 вийдуть, як у бабусі: будуть соковитими і з хрумкою скоринкою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.09.2024 653
Еще материалы раздела «Суспільство»