НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Ядерними погрозами Путін намагається вплинути на Байдена, - експерти  Україна і Захід на межі вибору: що буде далі у війні з РФ — The Economist  Як приготувати зелений часниковий соус: рецепт від блогерки  Вчені виростили вимерле дерево з насіння віком 1000 років: його цілющі властивості згадані у Біблії  Зеленський на зустрічі з генсеком НАТО нагадав про зобов'язання країн-членів Альянсу перед Україною  Путін вперше публічно зібрав нараду Ради безпеки щодо ядерного стримування: чим погрожуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.09.2024 636

У Києві утримується високий рівень забрудненості повітря

У Києві станом на ранок неділі, 22 вересня, утримується високий рівень забрудненості повітря, радіаційний фон у нормі.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на пресслужбу Київської міської державної адміністрації.

У КМДА зауважили, що, ймовірно, на якість повітря вплинули пожежі в екосистемі Київської області.

До поліпшення ситуації варто зачинити вікна, обмежити перебування на вулиці. Також слід пити багато води, а якщо є очищувач повітря - увімкнути його на максимум.

На стаціонарних пунктах моніторингу атмосферного повітря на правому березі Дніпра загальний індекс якості повітря коливається від 63 (середній рівень забрудненості) до 76 (високий рівень забрудненості), на лівому березі - від 97 (високий рівень забрудненості) до 100 (дуже високий рівень забрудненості).

За даними сервісу моніторингу якості повітря IQ Air, станом на ранок Київ на 10 місці у світі за рівнем забруднення.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві утримується високий рівень забрудненості повітря 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.09.2024 636
Еще материалы раздела «Суспільство»