Життя та Стиль
Суспільство
Сирники з гарбузом: рецепт смачного сніданку
Приготуйте осінній варіант сирників, до складу яких входить гарбуз. Він надасть їм гарного золотавого кольору і приємного смаку.
Такий варіант сирників оцінять і діти, і дорослі. Подавайте їх у гарячому вигляді зі сметаною, згущеним молоком або джемом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
сир 9% - 300 г
гарбуз - 200 г
яйце куряче - 1 шт.
цукор - 2 ст. л.
манна крупа - 2 ст. л.
кориця
сіль - щіпка
борошно пшеничне
для панірування
олія
- Гарбуз очистіть, натріть на дрібну тертку. Сік відтисніть.
- Сир розімніть виделкою з цукром, сіллю та яйцем. Додайте гарбуз, корицю, манну крупу та перемішайте. Дайте масі настоятися 30 хвилин.
- У тарілку насипте борошно для панірування.
- Скачайте мокрими руками кульки, обваляйте їх у борошні і злегка приплюсніть.
- Обсмажте на сковороді з гарячою олією, на середньому вогні з двох боків до золотистої скориночки.
Поради:
- Корицю використовуйте за бажанням.