Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати стейки з капусти з курячим філе в духовці
Якщо ви хочете спробувати щось нове та незвичайне, приготуйте стейк із молодої капусти з курячим філе. Це – ідеальний вибір для обіду чи вечері у родинному колі.
Для приготування вам знадобляться молода капуста, куряче філе, спеції, твердий сир та духовка для запікання. Стейки виходять ніжними та соковитими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна молода - 1 шт.
куряче філе - 400 г
сир твердий - 100 г
оливкова олія - 2 ст. л.
Сметана - 1 ст. л.
паприка мелена солодка - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
- Капусту помийте, обсушіть. Наріжте на стейки завтовшки близько одного сантиметра.
- Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на дрібні шматочки. Викладіть у миску. Додайте сметану, паприку, перець та сіль. Перемішайте.
- Твердий сир натріть на тертці.
- На деко, вистелене пергаментом, викладіть капустяні стейки. Посоліть, поперчіть, змастіть оливковою олією і викладіть на них м'ясо, розподілити рівним шаром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Потім посипте сиром і відправте знову в духовку на 15 хвилин.
Поради:
- Замість курячого філе можна використовувати будь-який фарш.