НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.09.2024 168

Капуста по-корейськи: рецепт пікантної закуски

Це пікантна хрумка закуска, яку багато хто любить, і варіант для тих, кому набридла звичайна квашена капуста.

Особливий смак додають прянощі та часник. Капуста готується просто й легко, а виходить смачною і корисною. Для приготування наріжте капусту квадратами, залийте маринадом і залиште маринуватися на кілька годин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

капуста білокачанна - 1 кг

вода - 100 мл

морква - 200 г

часник - 5 зубків

оцет столовий 9% - 4 ст. л.

коріандр мелений - 1 ч. л.

перець чилі - 1/2 ч. л.

Куркума - 1/2 ч. л.

Цукор - 1 ст. л.

Сіль - 1,5 ст. л.

рослинна олія - 80 г

  1. Капусту наріжте на квадратні шматочки.
  2. Моркву вимийте та очистьте. Натріть на тертці по-корейськи.
  3. Часник очистьте і дрібно наріжте.
  4. В каструлі з'єднайте капусту, моркву й часник. Посипте цукром. Перемішайте та злегка перетріть руками (капуста має пустити сік).
  5. До сотейника налийте воду, олію, оцет, додайте сіль, коріандр, перець і куркуму. Перемішайте. Доведіть до кипіння та одразу залийте капусту. Ще раз перемішайте. Покладіть тарілку на капусту і поставте гніт (наприклад, банку з водою). Накрийте рушником. Залиште в теплі на 10 годин або на ніч. Зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Приправи використовуйте за власним смаком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Капуста по-корейськи: рецепт пікантної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.09.2024 168
Еще материалы раздела «Суспільство»