НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
25.09.2024 1194

У Кремлі заявили, що "нічого не знають" про провал випробування ракети "Сармат"

Росіяни навіть не змогли здійснити випробувальний запуск і ракета підірвалась ще під час її заправки.

У Кремлі запевняють, що там нічого не відомо про провали під час випробування російської міжконтинентальної балістичної ракети РС-28 "Сармат", якою диктатор Путін та його оточення намагаються постійно залякувати Захід. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що з цим питання потрібно звернутись до військових, передає The Moscow Times.

ЗМІ, з посиланням на супутникові знімки, повідомляють, що ракета "Сармат" вибухнула на просто в шахті на полігоні "Плесецьк".

"Ми не володіємо жодною інформацією з цього приводу. Це, скоріше, питання, яке належить до компетенції наших військових. Тому я рекомендую туди звертатися", - сказав він під час брифінгу.

Аналітики припускають, що росіяни навіть не змогли здійснити випробувальний запуск і ракета підірвалась ще під час її заправки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що було виявлено наслідки невдалого випробування РФ міжконтинентальної ракети РС-28 "Сармат".

Крім того, ми раніше інформували, що Франція успішно випробувала модернізовану ядерну ракету ASMPA-R.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі заявили, що "нічого не знають" про провал випробування ракети "Сармат" 5.00 5 2
Політика / Світ
25.09.2024 1194
Еще материалы раздела «Світ»