Життя та Стиль
Суспільство
Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою
Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.
Блогерка Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Білий шоколад -1/2 скл.
Згущене молоко - 2 банки
Гарбузове пюре - 1 скл.
Гарбузова спеція - 1 ч. л
Ванільний екстракт - 1 ст. л
Молоко - 3 скл.
Розчинна кава - 1 скл.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
- Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
- Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;
Подавайте каву з льодом.
Поради:
Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.
Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками.