НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
26.09.2024 203

Чи може дозвіл на удари по Росії спровокувати третю світову війну: ексдиректор ЦРУ дав відповідь

Колишній директор ЦРУ висловив сумніви щодо серйозності заяв президента Росії.

6ae30f23de84a312a9d3044e145e3839_26.09.24

Президент Росії Володимир Путін застеріг Захід від надання Україні дозволу на удари по Росії західною зброєю, стверджуючи, що це може призвести до війни НАТО з Росією. Проте багато експертів вважають ці заяви лише російським блефом, не обґрунтованим реальними намірами чи загрозами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповів в інтерв'ю "24 Каналу" колишній директор Центрального розвідуправління США, американський генерал Девід Петреус.

"Я думаю, що варто непокоїтися з цього приводу. Ви маєте зважати на це, маєте аналізувати. Впевнений, що це одна з тем, які обговорюються на інтенсивних переговорах у Вашингтоні та Лондоні. Але ми чули його погрози з самого початку війни. Іноді були погрози щодо тактичної ядерної зброї, і вони виявилися порожніми", - сказав він.

Нагадаємо, Голос Америки повідомляв, що президент США Джо Байден залишив чинним обмеження для України на удари вглиб Росії, водночас Британія веде делікатні переговори з Білим домом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи може дозвіл на удари по Росії спровокувати третю світову війну: ексдиректор ЦРУ дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Світ
26.09.2024 203
Еще материалы раздела «Світ»