Життя та Стиль
Суспільство
Закуска "Козацька": рецепт часникового намащення
Спробуйте приготувати часникове намащення з салом та беконом, яке стане фантастичним додатком до хрумкого чорного хліба та ароматного борщу.
На сторінці bude_smachno_razom показали, як приготувати намащення з сала та часнику за декілька хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сало - 200 г
Бекон - 100 г
Часник - 4 зубчики
Сіль
Духмяний перець
Кріп
Петрушка
Приготування:
- Сало, часник, зелень, сіль і духмяний перець подрібніть за допомогою блендера;
- Підсмажте бекон. Коли шкварки набудуть світло-коричневого кольору і віддадуть більшу частину жиру, стануть сухими, дістаньте їх;
- В отриману масу з сала та зелені додайте шкварки;
- Все перемішайте.
Перекладіть намащення в банку, закрийте кришкою та поставте в холодильник.