НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
28.09.2024 798

Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді

З мінімуму кількості інгредієнтів приготуйте дуже смачну курячу страву, яка чудово поєднується з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами.

8316bef8a2bd9e7d60911b90a4de4b8d_28.09.24

Для цього знадобляться куряче філе, спеції, соєвий соус, який зробить м'ясо ніжним і соковитим, чорний перець мелений і кунжут. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 400 г

соєвий соус - 2 ст. л.

Олія - 1 ст. л.

спеції для курки - 1 ч. л.

перець чорний мелений

кунжут

  1. Куряче філе промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки.
  2. Для маринаду: у мисці змішайте соєвий соус, олію, спеції, перець чорний мелений. Перемішайте.
  3. Викладіть філе в миску з маринадом, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин маринуватися.
  4. На розігріту сковороду викладіть м'ясо разом із соусом і обсмажте з двох боків на досить сильному вогні, до золотистого кольору. Готову страву посипте кунжутом.

Поради:

  • Олію на сковороду не додавайте.
  • Куряче філе можна залишити маринуватися на ніч.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
28.09.2024 798
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»