НОВИНИ ДНЯ: "Ситуація дуже сумна": що стало причиною посухи в Україні та коли нарешті підуть дощі  Дуда про історичні питання з Україною: сподіваюсь на прорив, а не шантаж  Голубцевий пиріг: незвичайний рецепт улюбленої страви  Жовтень почнеться аномальною погодою: прогноз синоптика на тиждень  Захід має встановити власні червоні лінії, а не думати про лінії Путіна, - дипломат  Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиківвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
30.09.2024 2144

Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року

У жовтні фінансова сфера під впливом планет обіцяє бути динамічною та насиченою. Проте на початку місяця потрібен уважний підхід до інвестицій та угод купівлі-продажу.

2fd4e1c085654d527fab3be2d693c137_30.09.24

Активні дії у першій половині жовтня відкриють можливості для зростання та матеріального добробуту після повні 17 жовтня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Після сонячного затемнення 2 жовтня можна будувати плани, діяти рішуче, впроваджувати бізнес-ідеї, робити дорогі закупи. Починається новий місячний цикл, тому темп потрібно набирати поступово, а не намагатися після завершення коридору затемнень за один день зробити все те, що відкладали за попередні два тижні.

Приблизно від 9 до 15 жовтня справи можуть пригальмуватися за рахунок двох стаціонарних планет – Юпітера та Плутона. Але повня в Овні 17 жовтня змінить ситуацію. Це потужний момент у місячному циклі, що символізує оновлення, ініціативу та рішучість. Овен – перший знак зодіаку, пов'язаний із рухом, лідерством та фізичною силою. Повня у цьому знаку дасть необхідний імпульс робочим процесам, будь-якому бізнесу чи проєкту.

Від 18 жовтня Венера, яка відповідає за матеріальний комфорт, гроші, а також взаємини, переміщується за знаком Стрільця та примножує кількість сприятливих шансів покращити своє матеріальне становище. Люди стануть більш відкритими до співпраці, легше буде домовитись, вирішити фінансові питання.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Початок нового шляху у матеріальній сфері – так можна назвати жовтень. І для вас це ідеальний час для початку чогось нового. Дійте рішуче і сміливо – вам треба багато встигнути до ретроградного руху Марса від 7 грудня 2024 року. Якщо ви давно планували проєкти чи зміни в житті, зараз найкращий момент для того, щоб зробити перший крок. Але важливо зберігати баланс між рішучістю та обачністю, щоб не втратити фінанси.

ТЕЛЕЦЬ

Жовтень подарує можливість зміцнити матеріальне становище. У середині місяця можливі несподівані витрати, пов'язані з домом чи сімейними справами, але у третій декаді місяця ви швидко відновите баланс. Підходьте до великих закупів свідомо. Енергія повні 17 жовтня посилить бажання бути лідером, брати відповідальність на себе і діяти без вагань. Це слушний час для інвестицій у довгострокові проєкти, співпраці з іноземцями.

БЛИЗНЯТА

Можете розраховувати на фінансову стабільність, особливо у другій половині жовтня, коли Венера опиниться у сприятливій позиції. Це час для прояву сміливості та впевненості у собі. Навіть якщо ситуація потребує ризиків, планети надихають на рішучі кроки, допомагаючи повірити у власні сили. Однак варто бути обережнішими з кредитами та позиками. Захоплення новими проєктами та відвідування презентацій сприяє корисним діловим знайомствам.

РАК

Планетарні енергії сприяють розвитку фінансової незалежності та самодостатності. Це прекрасний період для того, щоб зосередитися на собі, своїх бажаннях та потребах. Повня 17 жовтня навчить вас піклуватися про себе, не забуваючи водночас про свої соціальні цілі та амбіції. Важливо використовувати цю енергію для позитивних змін та сміливо рухатися вперед! Вдалий час для пошуку роботи за кордоном, співпраці з іноземцями.

ЛЕВ

Імпульсивність та рішучість може перешкодити конструктивним діловим взаєминам. Жовтень може стати місяцем нових фінансових можливостей, особливо у другій половині місяця. З'являться шанси на додаткові доходи через хобі чи творчість, але будьте уважними та не довіряйте малознайомим людям. Ваші можливості значно розширяться, особливо, якщо ви працюєте в команді. Однак уникайте великих витрат наприкінці місяця.

ДІВА

Це час, коли можна поставити перед собою кар'єрні чи спортивні цілі та рухатися до них. Період оновлення, сили та енергії, коли рішучі дії можуть привести до нових можливостей та особистісного зростання. Жовтень сприятливий для фінансового аналізу, зіставлення витрат та доходів. Однак у середині місяця ймовірно сум'яття через недовіру у партнерських стосунках, неточні формулювання, тому важливо перевіряти всі договори.

ТЕРЕЗИ

У першій половині місяця може виникнути бажання діяти швидко, подекуди імпульсивно. Це може бути як позитивним, так і потенційно проблематичним, якщо рішення ухвалюються без належного обмірковування. Сприятливе положення Венери (вашого управителя) від 18 жовтня допоможе вам зробити вдалі інвестиції та грамотно розподілити ресурси. Обставини надихають вас на стартапи та нові починання, особливо у сфері бізнесу чи особистого розвитку.

СКОРПІОН

Жовтень — це час, коли можна зрушити з мертвої точки навіть давно забуті проєкти, втілити в реальність найсміливіші ідеї та відкрити для себе нові джерела доходу. Повня 17 жовтня наповнює вас пристрастю та енергією, щоб втілити задумане в життя. Надлишок фізичної сили може підштовхнути до початку нового фітнес-режиму, збільшення активності або піклування про здоров'я. А гарне самопочуття допоможе ще більше заробляти.

СТРІЛЕЦЬ

Варто використати сприятливий потенціал цього місяця для того, щоб усунути непорозуміння з діловими партнерами, а також конфлікти та розбіжності через гроші. Це гарний час для вирішення проблем та відновлення сприятливого психологічного клімату у робочому колективі. Не варто чекати, коли хтось інший почне діяти – зараз час для вашого особистого зростання та ухвалення незалежних рішень.

КОЗОРІГ

Ваші лідерські якості та яскрава індивідуальність допоможуть зробити ривок у професійній сфері, бізнесі, спорті. Напружені ситуації, що виникають у жовтні, спонукають вас до самостійних кроків, розвитку власної сили волі та ініціативи. Ви можете відчути потребу у більшій фінансовій безпеці, і жовтень дасть змогу зміцнити своє матеріальне становище, збільшити наявні ресурси. Можливе отримання премій чи бонусів за раніше виконані завдання.

ВОДОЛІЙ

Місяць можливостей для кар'єрного зростання та, як наслідок, збільшення доходів. Однак, не варто робити поспішні інвестиції. Можна залучити додатковий дохід через співпрацю чи партнерство, але важливо стежити за витратами та не зливати ресурс на непотрібні речі, неформальні зустрічі, розважальні поїздки. Стан справ у бізнесі, напевно, викликає у вас тривогу, але завдяки своїм аналітичним здібностям, рішення знайдете.

РИБИ

У жовтні можете зіткнутися із необхідністю переглянути свої фінансові пріоритети. Дисципліна та пунктуальність – запорука успіху. Вплив Нептуна може сприяти емоційним витратам, тому важливо не піддаватися швидкоплинним бажанням та ретельно планувати свої витрати. У творчих чи технологічних проєктах обдуманий ризик вітається. Можливі несподівані джерела доходу ближче до кінця місяця, але варто перевіряти всі умови угод.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
30.09.2024 2144
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»