НОВИНИ ДНЯ: Український "колібрі": дивну істоту з довжелезним хоботом все частіше можна побачити в нашій країні  Республіканці готуються легально скасовувати результати виборів у США, - Reuters  Що скуштувати та що купити: Савва Лібкін розповів про кулінарні візитівки Одеси  Вчені виявили схожу на Землю планету, але є нюанс  У НБУ пояснили, чому спав ажіотаж на валютному ринку  Більше шкоди, ніж користі: Bloomberg оцінило наслідки перемир'я для України  Песто-хліб з куркою: рецепт італійського закритого бутербродавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
01.10.2024 337

Песто-хліб з куркою: рецепт італійського закритого бутерброда

Приготуйте цей смачний хліб з чудовим поєднанням смаків та текстур, який стане гарним перекусом, якщо ви зголодніли.

63b8f8f4895a04769ec9d88bfd02f566_01.10.24

На сторінці Kookmutsjes показали, як приготувати смачний італійський бутерброд з цікавою начинкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Борошно - 500 г

Пармезан - 40 г

Оливкова олія - 40 мл

Швидкорозчинні дріжджі (сухі) - 10 г

Мед - 12 г

Сіль - ⅓ ч. л

Вода (тепла) - 280 мл

Песто (свіжий) - 100 г

Твердий сир - 75 г

Куряча грудка - 550 г

Сіль - ⅔ ч. л

Суха цибуля (мелена приправа) - 1 ч. л

Сухий часник (мелена приправа) - 1 ч. л

Сухий болгарський перець (мелена приправа) - 1 ч. л

Каєнський перець - ½ ч. л

Сушена петрушка - 1,5 г

Оливкова олія - 25 мл

Моцарела

Твердий сир

Помідор

Приготування:

  • Додайте борошно, пармезан, оливкову олію, дріжджі, мед, сіль і теплу воду у велику миску;
  • Перемішайте все та вимішуйте тісто 10-12 хвилин;
  • Накрийте його та дайте піднятися в теплому місці, залишивши на годину або поки воно не збільшиться вдвічі;
  • Курку помийте та наріжте скибочками. Покладіть її у велику миску, додайте сіль, приправу цибулі, часнику, болгарського перцю, каєнського перцю, сушену петрушку та оливкову олію. Перемішайте все та залиште у мисці, накривши кришкою та поставивши у холодильник;
  • Розділіть тісто на 6 однакових частин і сформуйте з них кульки;
  • Візьміть одну кульку тіста та розкачайте її, потім складіть навпіл;
  • Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Покладіть зверху тіста шар зеленого песто та тертого сиру. Дайте тісту піднятися, залишивши десь на 30 хвилин або поки воно не збільшиться вдвічі;
  • Розігрійте духовку до 200 ℃ і випікайте хліб 10-15 хвилин до золотисто-коричневого кольору;
  • Викладіть курку на деко, застелене пергаментом, і поставте у розігріту до 200℃ духовку та запікайте 15 хвилин;
  • Обережно дістаньте курку з духовки. Нанесіть на неї зелений песто, а зверху покладіть тертий сир, моцарелу та скибочки помідорів;
  • Знову помістіть курку в розігріту духовку до 200℃ і запікайте ще 10 хвилин;
  • Відкрийте хліб з песто та наповніть його соусом, свіжими овочами, смаженим червоним перцем, моцарелою та сумішшю з куркою та песто.

Ви можете обрати іншу начинку для цього хліба за своїм смаком.

Оценка материала:

5.00 / 1
Песто-хліб з куркою: рецепт італійського закритого бутерброда 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
01.10.2024 337
Еще материалы раздела «Столиця»