Життя та Стиль
Суспільство
Рубані курячі котлети з кабачком та морквою: рецепт корисної страви
Для різноманітності повсякденного меню приготуйте рубані курячі котлети з овочами.
До складу страви входять звичайні продукти: куряче філе, кабачки, морква та цибуля. За рахунок додавання кабачків котлети виходять ніжні та соковиті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
яйце куряче - 1 шт.
кабачок - 200 г
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зубчик
борошно пшеничне - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Куряче філе промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте маленькими шматочками.
- Кабачок натріть на велику тертку.
- Моркву та цибулю очистіть. Моркву натріть на дрібну тертку, а цибулю дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте моркву з цибулею до м'якості. Трохи остудіть.
- У куряче філе додайте кабачок, моркву з цибулею, часник, видавлений через прес, яйце, борошно, чорний перець мелений і сіль. Добре перемішайте.
- Обсмажте котлети на сковороді з олією з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- М'ясо можна використовувати будь-яке.