Життя та Стиль
Суспільство
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви
Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.
На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату "Цезар". Хрумкі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйце - 4 шт.
Авокадо - 2 шт.
Мед - 1 ч. л.
гірчиця діжонська - 1 ч. л.
сік половини лайма
олія оливкова - 2 ст. л.
креветки
салат
сіль
мед
масло вершкове
пармезан
Приготування:
- Зваріть яйця.
- До блендера покладіть яйця, авокадо, сік лайма, оливкову олію, сіль, гірчицю і трохи меду. Все змішайте до однорідної маси.
- На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотавого кольору.
- В тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом з авокадо. Зверху натріть пармезан.
Поради:
Подавати треба з теплими креветками.
Смачного!
Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.