НОВИНИ ДНЯ: Чи готує РФ наступ з метою захоплення Запоріжжя: відповідь експерта  Помідори на зиму без оцту та стерилізації: дуже смачний і простий рецепт  Вчені з’ясували, чому відбувається "витік" атмосфери Землі  Перепис населення в Україні: чи будуть видавати дані карток і до чого тут мобільні вишки  Призовники мають у 17 років стати на облік, в іншому разі – штраф: законопроєкт  Картопляні крокети: рецепт оригінального гарніру  Шольц вирішив поговорити з Путіним: у Кремлі відреагуваливсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2024 543

Картопляні крокети: рецепт оригінального гарніру

Картопляні крокети – це новий варіант приготувати зі звичного картопляного пюре незвичайну страву, перед якою неможливо встояти.

d9b9efe3e485c6782a6f14e5ecdd6986_03.10.24

Для цього знадобиться кілька простих інгредієнтів і трохи часу. Як результат, ви отримаєте крокети з хрумкою скоринкою і повітряною серединкою. Подавайте з будь-яким видом м'яса як самостійну страву та як гарнір. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Картопля - 500 г

яйце куряче - 1 шт.

масло вершкове - 20 г

сухарі панірувальні - 100 г

борошно пшеничне - 50 г

олія - 400 мл

приправа із сухих трав

сіль

  1. Відокремте білок від жовтка.
  2. Білок збийте в піну.
  3. Картоплю вимийте і наріжте середніми кубиками. Викладіть до каструлі та залийте холодною водою. Посоліть і варіть під закритою кришкою 20 хвилин. Воду злийте та розімніть картоплю в пюре. Додайте жовток, вершкове масло і приправу. Перемішайте до однорідності. Мокрими руками зробіть кульки. Обваляйте в борошні, занурьте в білок і знову обваляйте в панірувальних сухарях.
  4. У глибокій сковороді розігрійте до кипіння олію. Опускайте в киплячу олію по кілька крокетів і смажте частинами до золотавої скоринки. Готові крокети шумівкою викладайте на серветку.

Поради:

  • Крокети у фритюрі мають вільно плавати в олії, не торкаючись одна одної.
  • Картопляні крокети можна приготувати з залишків пюре.

Оценка материала:

5.00 / 2
Картопляні крокети: рецепт оригінального гарніру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2024 543
Еще материалы раздела «Суспільство»