НОВИНИ ДНЯ: Рубані курячі котлети з кабачком та морквою: рецепт корисної страви  Коли святкуємо день архангела Михаїла в Україні  Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощі  Без ТЦК. В Україні змінили порядок поповнення пріоритетних військових частин добровольцями  Зелений буріто: ідеальний рецепт для тих, хто рахує калорії  Чотири області в Україні скують заморозки  В Італії закрили аеропорт через інцидент з літаком Ryanairвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2024 1481

Гороскоп 2 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно мріяти та будувати плани

День чистої та світлої енергетики, який зірки рекомендують присвятити планам, задумам і мріям.

af2f5e6533b9c76057336e17a30bbbc4_02.10.24

Все, що задумано в цей час, має стовідсоткові шанси на успіх, головне – не братися до його здійснення одразу ж, а зачекати бодай до завтрашнього дня. Зворотний – неприємний – бік цього часу полягає в тому, що ми стаємо надто легковірними та наївними, через що можемо стати жертвами різних шахраїв. Але, як-то кажуть, хто попереджений, той озброєний: знаючи про небезпеку, важливо поводитися відповідним чином – насамперед не спілкуватися з людьми, щодо порядності яких ми маємо сумніви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Незважаючи на те, що енергетика цього дня загалом позитивна, розслаблятися не варто: необхідно пам'ятати про небезпеки, які несе цей час – особливо небажано поспішати з важливими рішеннями.

Телець

Навіть якщо ви точно знаєте, як вчинити в тій чи іншій ситуації, не варто вказувати на це іншим: найімовірніше, вони вважатимуть вашу "пораду" нетактовним втручанням у їхнє життя і відреагують відповідним чином.

Близнята

Не варто вірити на слово тому, хто захоче зганьбити у ваших очах близьку людину – переконати вас у її провині можуть лише вагомі докази, та, найвірогідніше, надати їх вам не зможуть.

Рак

Не варто й намагатися зробити кілька справ одночасно, вам однаково це не вдасться, зате цейтнот, в який ви зрештою потрапите, зіпсує настрій не лише на сьогоднішній, а й на завтрашній день.

Лев

Нинішній день – чи хоча б його частину – потрібно провести з близькими друзями або коханою людиною, спілкування з якими допоможе вам накопичити позитивні емоції, які значно покращать ваш настрій.

Діва

Відмовтеся – хоча б на якийсь час! – від звички розкладати все по поличках: влаштуйте в навколишньому просторі невеликий хаос – він підштовхне до геніальних професійних рішень.

Терези

Щоб негативна енергія не взяла гору над вашим настроєм, бажано "випустити пару", наприклад, зайнятися спортом або влаштувати вдома генеральне прибирання – разом з витраченою енергією піде й негатив.

Скорпіон

Найімовірніше, сварки з близькою людиною вам сьогодні не уникнути, але мінімізувати її наслідки можна й потрібно: у словесній суперечці не варто заходити надто далеко – треба залишити шлях до відступу.

Стрілець

Навіть якщо ви відчуваєте нагальну потребу у спілкуванні, не нав'язуйте його людям, які з якоїсь причини не хочуть з вами контактувати – задоволення від такої розмови ви однаково не отримаєте.

Козоріг

Сьогодні ви, як ніколи, потребуватимете позитивних емоцій, а краще – і найпростіше – вдасться отримати їх, "спілкуючись" з природою, тож знайдіть час для прогулянки найближчим парком або лісом.

Водолій

Важливо дотримуватися максимальної обережності як на вулиці, яку не варто переходити в недозволеному місці, так і вдома, де дуже важливо виявити обережність під час користування побутовими приладами.

Риби

Несподіваний прибуток – у вигляді виплаченої за роботу премії – буде дуже доречним, особливо для тих представників знака, які останнім часом встигли добряче витратитися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гороскоп 2 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно мріяти та будувати плани 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2024 1481
Еще материалы раздела «Суспільство»