НОВИНИ ДНЯ: Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви  Пролежало на дні понад сто років: історики виявили затонуле 18-метрове судно-драгу у Дніпрі   Ліміт на перекази з "карти на карту". Що потрібно знати про обмеження НБУ з 1 жовтня  Байден може схвалити просування України до НАТО до кінця свого терміну — FT  Рубані курячі котлети з кабачком та морквою: рецепт корисної страви  Коли святкуємо день архангела Михаїла в Україні  Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2024 272

Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощі

Ще кілька днів у столиці буде сухо та тепло.

Наближчими днями у Києві продовжиться суха та доволі тепла погода, однак ближче до вихідних ситуація зміниться. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За даними синоптиків, очікується атмосферний фронт, який принесе на Киїівщину дощі:

"Протягом наступних 5 діб у столиці та регіоні буде переважно без опадів, лише наприкінці робочого тижня та з початком вихідних очікуємо новий атмосферний фронт, що надійде з південного заходу та принесе на наші терени дощі".

Разом з дощами, за словами синоптиків, і значення температури повітря знизяться.

Якщо сьогодні та протягом наступних декількох днів максимальні значення температури сягатимуть +19°, то напередодні вихідних приземний шар повітря менше прогріватиметься, тож і на стовпчиках термометрів вже буде максимум до +15°.

Погода в Україні - прогноз на найближчі дні

Протягом цього тижня в Україні спостерігатимуться коливання атмосферного тиску та нерівномірне розподілення температур. З середини тижня очікується зменшення швидкості вітру. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Сьогодні дощі прогнозуються в західних областях, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Херсонській областях та в Криму. На решті територій опадів не очікується.

Вітер буде північно-західний, на Лівобережжі східний, швидкістю 7-12 м/с. У східних, Запорізькій та Одеській областях місцями можливі пориви до 15-20 м/с.

Температура в західних областях, Житомирській та Вінницькій областях становитиме +8°...+13°. На решті територій вночі очікується +17°...+22°. У східних областях - до +25°.

Протягом наступних двох діб в Україні переважатиме суха погода, а вітер ослабне. Температура вночі очікується на рівні +7°...+13°, вдень +17°...+24°. У західних, Житомирській та Вінницькій областях вночі буде +4°...+9°, а вдень температура підніметься до +13°...+18°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Названо точну дату, коли у Києві похолоднішає та почнуться дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2024 272
Еще материалы раздела «Суспільство»