Життя та Стиль
Суспільство
Шоколадна помадка: смачний рецепт із двох інгредієнтів
Ця шоколадно-грушова помадка не містить глютену, лактози та цукру, проте подарує вам справжню насолоду.
На сторінці nosugarhealthy розповіли, як швидко приготувати смачну шоколадно-грушову помадку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Груші (очищені) - 500 г
Чорний шоколад 70% (розтоплений) - 220 г
Приготування:
- Відваріть груші, поки вони не стануть м’якими;
- Злийте з них сік;
- Розтопіть шоколад;
- Все перемішайте у блендері та вилийте у форму;
- Залиште суміш застигати принаймні на 4 години у холодильнику.
Поради:
Цей десерт можна зберігати в холодильнику 2-3 дні.
Цей шоколадний смаколик стане вашим ідеальним десертом і однозначно не становить загрози вашій фігурі.