Життя та Стиль
Суспільство
Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна
Відомий кухар поділився своїм улюбленим рецептом спагеті, який для нього асоціюється з домівкою, святами та італійським настроєм.
Рецепт спагеті з мʼясним рагу від Савви Лібкіна розрахований на 4 порції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Спагеті - 400 г
фарш яловичий фарш - 300 г
фарш свинячий - 150 г
пюре томатне - 300 г
помідори свіжі - 300 г
бульйон м’ясний 250 мл
морква - 50 г
часник - 100 г
цибуля - 150 г
вино червоне
молоко
олія оливкова
сіль
перець
Приготування:
- Для рагу почистьте та дрібно наріжте часник, моркву й цибулю.
- Обсмажте фарш у каструлі з невеликою кількістю олії, додайте овочі та дайте їм злегка протушкуватися.
- Влийте 1/2 склянки вина і дайте йому випаруватися.
- Додайте томатне пюре та дрібно нарізані помідори, помішуючи страву кілька хвилин.
- Влийте 1/2 склянки молока та бульйону.
- Варіть рагу 3 години, іноді додаючи бульйон, сіль і перець.
- Відваріть спагеті в киплячій підсоленій воді протягом 6 хвилин, злийте воду та заправте великою кількістю рагу.
- Все разом перемішайте і потримайте на вогні близько 3-4 хвилин.
Неймовірний смак спагеті з м’ясним рагу не залишить байдужими нікого. Ця страва може створити надзвичайно затишну атмосферу і стане чудовим доповненням ваших кулінарних традицій.