Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт канелоні з м'ясним фаршем
Канелоні — це великі макарони у вигляді трубочок.
Заповніть їх начинкою з м'ясного фаршу та овочів, залийте вершково-томатним соусом, посипте сиром та запікайте в духовці до готовності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Канелоні - 300 г
фарш курячий - 500 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
перець болгарський - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
олія - 2 ст. л.
вершки 20% - 500 г
томатна паста - 2 ст. л.
сіль
- Моркву та цибулю очистіть. Моркву натріть на середню тертку, а цибулю дрібно наріжте.
- Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте кубиками.
- На сковороді з олією обсмажте моркву, цибулю та болгарський перець до золотистого кольору.
- Додайте у фарш обсмажені овочі, перець чорний мелений, сіль і перемішайте.
- Начиніть фаршем канелоні та викладіть їх щільно у форму.
- Для заливки змішайте вершки, томатну пасту, посоліть та залийте макарони цією заливкою.
- Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35 хвилин, потім посипте тертим сиром і відправте ще на п'ять хвилин у духовку.
Поради:
- Фарш використовуйте будь-який.