НОВИНИ ДНЯ: Україна найближається до "найтемнішої години" – Financial Times про проблеми на фронті  У РФ відповіли, чи планують поновлювати зі США угоду про обмеження ядерних озброєнь  Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде  У РФ знову намагаються залякати Америку: в російському МЗС зробили гучну заяву  Трамп може піти ще далі: експредставник Держдепу сказав, що чекає на Україну після виборів у США   Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києві  Дніпро та Запоріжжя: експерт назвав нові загрози для прифронтових міствсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2024 1845

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли нам потрібен спокій

Нинішній день, незважаючи на розпал робочого тижня, бажано провести у спокої і – що особливо важливо – на самоті.

fe91ca03ca0b9b5814f4a61d3b32b932_03.10.24

Будь-які наші дії, навіть ті, що планувалися як позитивні, зрештою матимуть негативний характер, тому бажано уникати будь-яких порухів тіла, перенісши їх на більш сприятливий період. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Натомість цей час не лише можна, а й потрібно присвятити розумовій роботі: він чудово підійде для складання професійних – та особистих – планів, розроблення тактики і стратегії, які дозволять досягти мети, а також обмірковування ідей, що стосуються всіх сфер життя і роботи.

Овен

Дрібні побутові питання, вирішення яких давно назріло, не варто перетворювати на предмет суперечки між вашими домашніми: якщо ніхто не хоче ними займатися, зробіть усе самі – вам так буде спокійніше.

Телець

Необхідно контролювати не лише негативні, а й позитивні емоції: якщо відпустити їх на волю, вони можуть створити проблеми незалежно від знаку – плюс чи мінус, який перед ними стоїть.

Близнята

Будь-яке негативне висловлювання, від кого б воно не пролунало, не варте вашої уваги і – особливо! – переживань: уже завтра ви забудете про ці слова, тож чи варто витрачати на них дорогоцінні нервові клітини.

Рак

Якщо життєва необхідність, незважаючи на застереження астрологів, заведе вас сьогодні до магазину, намагайтеся бути вкрай обережними з закупами: з великою ймовірністю вони виявляться невдалими.

Лев

Не можна сказати, що ви неуважні до себе, але зараз, схоже, настав час для догляду за собою – щоправда, для цього небажано кудись виходити: щось на кшталт SPA-салону можна спорудити вдома.

Діва

Тим, хто давно розмірковує над зміною роботи, потрібно присвятити день вивченню відповідних сайтів: там обов'язково знайдеться щось привабливе – як з професійного, так і фінансового погляду.

Терези

Девіз сьогоднішнього дня – "слово срібло, а мовчання – золото", особливо не рекомендується посвячувати когось у свої плани – як професійні, так і особисті, якщо, звісно, ви не хочете, щоб хтось їх зурочив.

Скорпіон

Представники вашого знака – єдині у всьому зодіаку, хто сьогодні не відчуватиме браку енергії – навпаки, вона вас переповнюватиме: намагайтеся спрямувати її в мирне русло.

Стрілець

День, коли, за словами психологів, необхідно догоджати собі: зробіть те, про що давно мріяли, але з якоїсь причини досі не змогли здійснити: позитивні емоції буквально зашкалюватимуть.

Козоріг

Розмови зі старим другом, який зненацька з'явиться у вашому житті, стануть джерелом безцінної інформації, яку ви не зможете отримати з інших джерел – скористайтеся шансом дізнатися те, що вам цікаво.

Водолій

Сьогодні нічого не варто робити з великим зусиллям: які б завдання ви таким чином не вирішували, користь від таких дій – нульова: пам'ятайте, що краще взагалі нічого не робити, ніж робити погано.

Риби

Подумайте про те, чого не вистачає для того, щоб ваше особисте життя стало гармонійним: можливо, варто в чомусь поступитися своєму партнерові – прикро, коли стосунки страждають від дрібниць, які не варті вашої уваги.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли нам потрібен спокій 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2024 1845
Еще материалы раздела «Суспільство»