НОВИНИ ДНЯ: Такого в нас не було. Зеленський зробив заяву про українську зброю  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic  Україна найближається до "найтемнішої години" – Financial Times про проблеми на фронті  У РФ відповіли, чи планують поновлювати зі США угоду про обмеження ядерних озброєнь  Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде  У РФ знову намагаються залякати Америку: в російському МЗС зробили гучну заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2024 194

Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде

За чисельними прогнозами синоптиків, в Україні починаються справжні осінні дощі.

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці у facebook, розповіла про теплу погоду завтра, попередила де ввечері буде рвучкий вітер та коли в Україну прийдуть сильні дощі. Пише nv.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

«Так як маса запитань про дощі у Києві та околицях досягла критичної, розпочинаємо прогноз погоди не із завтра, не із загалом усієї України, а із столиці на суботу-неділю. Бо саме 5−6 жовтня до Києва підкрадеться хтивий дядько принца, але не Клавдій, а підступний циклон із південного заходу, і зумовить справжню дощову погоду. Так що дочекайтеся, вихідні не за горами, буде дощ і навіть, можливо, сильний», — попередила синоптикиня.

«А 3 жовтня дощі пройдуть в західних областях України, малесенька ймовірність — на Миколаївщині та Херсонщині, проте на решті території все ж пануватиме антициклональний характер погоди, тому буде сухо. Температура повітря 3-го жовтня у більшості областей України досить висока, протягом дня +20+26 градусів, у західних областях +13+17 градусів. У Києві у четвер буде сухо, тепло, до +22 градусів, вітер південний, невеликий, ввечері завтра рвучкий. Дощів в Україні побільшає 5−6 жовтня, проте на сході та південному сході втримається суха погода. Між іншим, з найближчої неділі дощі поступово звільнятимуть Карпати — можна взяти маленьку відпустку для грибів», — повідомила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня попередила, коли Україну почнуть заливати дощі та повідомила, де злив не буде 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2024 194
Еще материалы раздела «Суспільство»