НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 6 грудня для всіх знаків зодіаку: доля готує приємний сюрприз  Добровільна чи обов’язкова? У Німеччині ухвалили нові правила служби в армії з 18 років  Гороскоп на 6 грудня за картами Таро: Овнам - несподіваний поворот, Ракам - сумніви  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилися  Україну охоплять похолодання і нічні морози: прогноз погоди на 6-7 грудня  "Старий світ рухнув": Буданов зробив жорстку заяву в річницю Будапештського меморандуму  Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.10.2024 502

Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок

Як тушкувати капусту без м'яса.

Тушкована капуста належить до універсальних страв: вона може бути гарніром, самостійною стравою, начинкою  для вареників і пирогів. Головне – правильно її приготувати. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Розповідаємо, як тушкувати капусту без м'яса так, щоб хотілося її їсти не лише в піст чи на дієті.

Рецепт смачної тушкованої капусти

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 1 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • паста томатна – 2 ст. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • оцет (9%) – 1 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • олія – 3 ст. л.
  • вода – 150 мл
  • перець чорний – за смаком

Приготування тушкованої капусти:

  • Капусту нарізаємо тонкою соломкою, а цибулину – кубиками.
  • Обсмажуємо цибулю на олії, додаємо капусту і 150 мл води, тушкуємо все під кришкою 30-40 хвилин.
  • В мисці змішуємо борошно з томатною пастою та додаємо оцет і цукор. Перемішуємо до розчинення грудок та додаємо до капусти.
  • Тушкуємо ще 10-15 хвилин без кришки і знімаємо з вогню. Смачного.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.10.2024 502
Еще материалы раздела «Суспільство»