НОВИНИ ДНЯ: Чи дійсно ATACMS вдарив по складу боєприпасів у Брянській області: Зеленський відповів  Зеленський анонсував нові зміни для військових  Зеленський заявив, що в Україні для УПЦ МП час закінчився  Україна поділиться на дві частини. Синоптик здивувала прогнозом на 21 листопада  "Редіс" раптово звернувся до українців  Зеленський зробив різку заяву про те, що буде зі світлом в Україні  Погода в Україні погіршиться: синоптикиня розповіла, чого очікувативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.10.2024 363

Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок

Як тушкувати капусту без м'яса.

Тушкована капуста належить до універсальних страв: вона може бути гарніром, самостійною стравою, начинкою  для вареників і пирогів. Головне – правильно її приготувати. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Розповідаємо, як тушкувати капусту без м'яса так, щоб хотілося її їсти не лише в піст чи на дієті.

Рецепт смачної тушкованої капусти

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 1 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • паста томатна – 2 ст. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • оцет (9%) – 1 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • олія – 3 ст. л.
  • вода – 150 мл
  • перець чорний – за смаком

Приготування тушкованої капусти:

  • Капусту нарізаємо тонкою соломкою, а цибулину – кубиками.
  • Обсмажуємо цибулю на олії, додаємо капусту і 150 мл води, тушкуємо все під кришкою 30-40 хвилин.
  • В мисці змішуємо борошно з томатною пастою та додаємо оцет і цукор. Перемішуємо до розчинення грудок та додаємо до капусти.
  • Тушкуємо ще 10-15 хвилин без кришки і знімаємо з вогню. Смачного.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.10.2024 363
Еще материалы раздела «Суспільство»