НОВИНИ ДНЯ: Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату  Коли святкуємо Новий 2025 рік: яка тварина стане його символом, що вона означає і на кого вплине  У понеділок Україну накриють сильні дощі: синоптик розповіла, які області заливатиме  "За нами не заіржавіє". У Лаврова відзначилися ядерними погрозами на адресу США  Рецепт смаженої цілої цвітної капусти з місо та гірчицею  Час туманів: синоптики обіцяють українцям наступного тижня «грибну» погоду  Україну можуть заселити африканці: на кількість населення впливатиме міграція — експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.10.2024 526

Рецепт смаженої цілої цвітної капусти з місо та гірчицею

Цвітна капуста, приготовлена таким чином, може бути самостійною закускою або гарніром.

993f5f2bb1f45e05623e4761c78426b2_06.10.24

Вибирайте середній або великий качан цвітної капусти та готуйте разом з молодим листям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

цвітна капуста - 1 качан

олія авокадо - 50 мл

курячий або овочевий бульйон - 50 мл

часник - 2 зубки

паста місо - 1 ст. л.

зерниста дижонська гірчиця - 1 ст. л.

винний оцет - 1 ч. л.

сіль

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть деко пергаментом.

Вимийте цвітну капусту та злийте воду. Видаліть більшу частину листя і вийміть частину серцевини, намагаючись не зрізати частини, що з'єднують суцвіття (вам потрібно, щоб вони залишилися цілими).

3. У великій мисці збийте разом олію, бульйон, подрібнений часник, місо, гірчицю, оцет і сіль. Покладіть цвітну капусту до миски, переверніть її руками та втирайте маринад у маленькі куточки і щілини зверху.

4. Покладіть цвітну капусту вертикально на деко. Відкладіть убік залишки маринаду. Запікайте 50–60 хвилин, залежно від розміру, змастивши її в середині процесу приготування маринадом, що залишився, поки вона не стане м'якою, але не розм'якне (дерев'яна шпажка має легко проходити). Для більш запеченої скоринки помістіть цвітну капусту під гриль на кілька хвилин. Злегка остудіть її, потім розріжте на четвертинки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт смаженої цілої цвітної капусти з місо та гірчицею 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.10.2024 526
Еще материалы раздела «Суспільство»