Життя та Стиль
Суспільство
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату
Цей салат дуже смачний та ідеально підходить як заготівля на зиму, що дозволить вам насолоджуватися овочами протягом усієї зими.
На сторінці viktoria_food0 показали, як приготувати смачний маринований салат з капустою і болгарським перцем, який можна консервувати в банки та залишити на зиму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Капуста - 2 кг
перець болгарський - 2 шт.
морква - 2 шт.
часник - 3 зубки
вода - 1 л
сіль - 1,5 ст. л.
Цукор - 5 ст. л.
Перець - 10 горошин
лавровий лист - 2 шт.
оцет - 100 мл
Приготування:
- Нашаткуйте капусту, перець, наріжте соломкою моркву та вичавіть часник.
- Змішайте все, можете трохи притиснути капусту руками.
- Зробіть маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, олію, оцет і доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
- Наповніть банку капустою, гарненько її утрамбуйте та залийте гарячим маринадом.
- Накрийте кришкою та охолодіть.
- Поставте в темне та холодне місце на один або два дні.
Смачного!
Приготування маринованого салату з капустою та болгарським перцем – це простий і смачний спосіб зберегти сезонні овочі на зиму. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватися свіжим смаком навіть холодними зимовими днями.
Оценка материала:
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату07.10.2024