НОВИНИ ДНЯ: Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причинавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.10.2024 2012

Яблучний пиріг: ідеальний рецепт традиційної випічки

Цей ароматний яблучний пиріг стане чудовим доповненням до вашого столу та потішить усіх близьких за чашкою чаю.

c36c51074f57489ab4a716249e812204_081024

На сторінці roxmiamimotivation показали, як приготувати надзвичайно смачний яблучний пиріг. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно 350 г
  • Холодне вершкове масло 225 г
  • Цукор 2 ст. л
  • Сіль
  • Холодна вода 30 мл

Інгредієнти для начинки:

  • Яблука 750 г
  • Цукор  100 г
  • Борошно 30 г
  • Кориця 1 ч. л
  • Лимонний сік

Приготування:

  • Зробіть тісто — у великій мисці змішайте борошно, цукор і сіль;
  • Додайте нарізане кубиками холодне вершкове масло та втирайте його в суміш пальцями;
  • Поступово додайте холодну воду та вимішуйте, поки не утвориться тісто;
  • Загорніть його у поліетиленову плівку та дайте відпочити в холодильнику принаймні 30 хвилин;
  • Зробіть начинку — у мисці змішайте яблучні скибочки з цукром, борошном, корицею та лимонним соком. Суміш треба добре перемішати;
  • Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні, доки воно не стане достатнього розміру, щоб накрити форму для випікання;
  • Вистеліть форму для випічки тістом і обріжте надлишки;
  • Проколіть виделкою отвори в основі тіста;
  • Насипте яблучну суміш на вистелене тісто;
  • Розкачайте залишки тіста та використовуйте його для того, щоб накрити зверху яблука;
  • Розігрійте духовку до 200°C і випікайте яблучний пиріг приблизно 45-50 хвилин, поки зверху він не стане золотистого кольору;
  • Вийміть пиріг з духовки та дайте йому охолонути перед тим, як розрізати на шматки та подавати;

Насолоджуйтеся цим чудовим класичним яблучним пирогом з кулькою ванільного морозива або свіжими збитими вершками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яблучний пиріг: ідеальний рецепт традиційної випічки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.10.2024 2012
Еще материалы раздела «Суспільство»