Життя та Стиль
Суспільство
Гарбузовий суп з горіхами: рецепт цікавої страви з незвичним смаком
Спробуйте приготувати цей ароматний осінній гарбузовий суп з горіхами та яблуком.
На сторінці veganer.wandel показали, як приготувати смачний та ароматний гарбузовий суп. Рецепт розраховано на 2 порції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 1 шт.
Часник - 1 головка
Цибуля - 1 шт.
Яблуко - 1 шт.
Волоські горіхи - 1 жменя
Олія
Сіль
Приправа паприка
Кленовий сироп - 1 ст. л
Овочевий бульйон - 500 мл
Петрушка
Приготування:
- Гарбуз розріжте навпіл і дістаньте середину;
- Поставте його в розігріту до 200°C духовку на 60 хвилин з усіма іншими інгредієнтами, крім овочевого бульйону;
- Переблендеріть запечені в духовці овочі з овочевим бульйоном;
- За бажанням можете ще раз підігріти та прикрасити петрушкою.
Насолоджуйтеся цим супом з підсмаженим хлібом чи грінками.