НОВИНИ ДНЯ: В ЄС знайшли шлях обходу вето Угорщини на 6 млрд євро військової допомоги Україні, - Bloomberg  У Раді зробили нову заяву щодо зниження мобілізаційного віку до 20 років  Минулий рік став найпосушливішим за 30 років: кліматологи ООН  У Міноборони знайшли ефективний інструмент мобілізації добровольців: про що мова  Відкотився на десятки років. Експерт розповів про можливості ХАМАСу після боїв у Секторі Газа  Наближення України до НАТО ціною втрати територій: український дипломат різко висловився про таку ідею  В Україну йде різке похолодання: синоптик назвала датувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.10.2024 2977

Синоптики розповіли, коли чекати перших заморозків

У середині жовтня в західних областях України температурні показники можуть опуститися до нуля, є ймовірність заморозків.

Про це сказала речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха під час брифінгу в Медіацентрі Україна, передає кореспондент Укрінформу. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Вже після 14 числа (жовтня - ред.) ночі дійсно можуть бути прохолоднішими, подекуди навіть і заморозки можуть бути, тобто температурні показники будуть вже ближче до нуля, якщо говорити про західні області", - сказала Птуха.

Вона зазначила, що саме після вихідних пройде атмосферний фронт, і буде перебудова атмосферних процесів на території України.

За її словами, у наступні кілька днів у більшості областей переважатиме погода без опадів.

Як повідомлялося, у вівторок, 8 жовтня, дощі очікуються вночі у більшості районів Лівобережжя, вдень - на Сумщині та Харківщині, на решті території без опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики розповіли, коли чекати перших заморозків 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.10.2024 2977
Еще материалы раздела «Суспільство»