НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 10 грудня за картами Таро: Дівам - спокій, Терезам - сюрпризи  У Києві - дощ, на сході - мокрий сніг: якою буде погода в Україні 10 грудня  Гороскоп на 10 грудня: Тельцям - розчарування, Левам - успіх  Нова стратегія Нацбезпеки США має "неприйнятні" для Європи пункти, - Мерц  Тепло зникне: синоптикиня розповіла, коли Україну накриє холодний фронт  Дрони забезпечують 60% уражень росіян на фронті, - Сирський  Зеленський відповів Трампу на вимогу про вибори: завжди готовийвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.10.2024 417

Томатний соус: швидкий рецепт смачного додатку до страви

Ніщо не зрівняється зі смаком домашнього томатного соусу, особливо якщо ним щедро полити порцію пасти чи намазати піцу.

d81dd7d96667d2e2336542920bf73498_11.10.24

Фудблогерка Giulia Ardizzone поділилася простим і смачним рецептом, який стане чудовим доповненням до ваших улюблених страв. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Помідори - 1 кг

Оливкова олія - 2 ст. л

Цибуля - 1 шт.

Сіль - 1 ч. л

Листя базиліка

Приготування:

  • Замочіть помідори в мисці чи каструлі з гарячою водою приблизно на 5 хвилин, щоб можна було зняти шкірку;
  • Очищені помідори наріжте шматочками;
  • У пательні розігрійте кілька столових ложок оливкової олії на середньому вогні та обсмажте дрібно нарізану цибулю, поки вона не стане м’якою та прозорою. Це приблизно 5 хвилин;
  • Додайте нарізані помідори у пательню з цибулею та перемішайте;
  • Додайте  дрібку солі;
  • Дайте суміші прокипіти на середньому вогні приблизно 15-20 хвилин. Періодично помішуйте її, поки помідори не втратять форму та соус не загусне.

Поради:

  • Якщо ви віддаєте перевагу більш однорідному соусу, використайте ручний блендер, щоб змішати все;
  • Після змішування додайте кілька подрібнених листочків базиліка.

Цей дійсно універсальний та смачний домашній томатний соус

Оценка материала:

5.00 / 2
Томатний соус: швидкий рецепт смачного додатку до страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.10.2024 417
Еще материалы раздела «Суспільство»